Royal Garden Jazz Band

4. år i træk spiller Royal Garden Jazzband på de to store markeder på Fyn

For fjerde år i træk spiller Royal Garden Jazzband på de to store markeder på Fyn.

Først på kræmmermarkedet i Otterup søndag den 7. juli i Eriks telt fra kl. 12.00 til 15.00. Det har tidligere været successer med et fyldt telt – startende med sildebord.

Weekenden efter gælder det så det største marked på Fyn, nemlig i Ørbæk med omkring 100.000 gæster. Det er lørdag den 13. juli fra kl. 11.00 til 13.30 i det store markedstelt – også startende med sildebord. Weekenden før, lørdag den 6. juli, spiller Royal Garden Jazzband til “Jazz for fulde sejl” ved sejlskibet “Castor” på Bogense Havn fra kl. 14.00 – 17.00 – også for 4. gang.

Royal Garden Jazzband på Ørbæk Marked sidste år med omkring 1000 tilhørere.

 


 

Royal Garden Jazzband lukkede og slukkede Maj-Festen i Hedensted

Royal Garden Jazzband var på scenen tre timer i Hedensted. Fra venstre Svend Frandsen, Bob Ekman, Frank Pedersen, Poul Helge Hansen, Flemming Seiersen og Per Nørbach.

Det var et veloplagt Royal Garden Jazzband, der lukkede og slukkede Maj-Festen i Hedensted søndag den 12. maj. Vejret var fint, så publikum sad uden for teltet i dejligt solskin og lyttede og nød en fadøl eller to. dejligt, at Maj-Festen i Hedensted også vil byde publikum på ægte, traditionel jazz af et af landets ældste bands. Startet i 1956 i Nykøbing Mors og stadig meget aktive.

De næste koncerter er ved træskibet Castor på Bogense havn den 6. juli, dagen efter i nabobyen til Otterup Marked. Ugen efter til det store marked i Ørbæk, lørdag den 13. juli. Vi ses og høres ved!

 


 

Rigtig flot sæsonafslutning i Ørbæk Midtpunkt med Royal Garden Jazzband

Det blev en rigtig flot sæsonafslutning med frokostjazzen i Ørbæk Midtpunkt på Fyn med Royal Garden Jazzband søndag den 31. marts. Et flot arrangement i et dejligt lokale med fuldt hus og en fin frokost fik det jysk-fynske orkester stemningen i top fra første nummer.

Her ses det store publikum, der levede med til sidste nummer i den to og en halv time lange koncert, som lokkede folk på dansegulvet.

Også flot, at Aktivitetsudvalget i Ørbæk Midtpunkt i en landsby med 1645 indbyggere hvert år kan lave fire frokost-jazz-arrangementer uden kommunalt tilskud, men kun med støtte fra Nordea Fonden. Og flot, at der møder omkring 80 mennesker op hver gang. Omkring 5 % af indbyggerne. Prøv lige at opskrive det til de store byer.

Der blev heller ikke sparet på kræfterne fra de seks musikere i et af Danmarks ældste traditionelle jazzbands – startet i 1956. Fra venstre Svend Frandsen, Grenå, Bob Ekman, Faaborg, Frank Pedersen, Århus, Poul Helge Hansen, Odense, Flemming Seiersen, Ørsted på Djursland og Ole Fjord Nielsen, Grenå. Gennemsnitsalderen er kun 77 år.

Både de mange og gammelkendte numre som Ory’s Creole Trombone, High Society, All Of Me, Nyboders Pris, Royal Garden Blues og entertaineren, sangeren og trommeslageren Frank Pedersen uforlignelige sang og små historier vakte stort bifald eftermiddagen igennem. En herlig dag for både publikum og bandet.

Det næste offentlige arrangement, hvor du kan høre det humørfyldte Royal Garden Jazzband er søndag den 12. maj kl. 14-17 ved majfesten i Hedensted i Telt Stadion, Jørgensens alle 26, 8722 Hedensted. Det kan være, vi høres ved.

 


 

Fantastisk sanger løfter Royal Garden Jazzband

Det jysk-fynske Royal Garden Jazzband har fået et gevaldigt løft, efter at sangeren og trommeslageren Frank Pedersen fra Århus er kommet med. Han er
en jazz-sanger ud over det sædvanlige. Hans fraseringer, rytmesans, scat-song og levende optræden forplanter sig med det samme til publikum. Han sætter gang i tingene med sin stærkt swingende stil. En stor jazzoplevelse.

Frank Pedersen er en legende i det århusianske jazzliv, hvor han er med i en række forskellige sammenhænge, bl.a. i Arosia Jazzband. Han har spillet i 63 år og startede som 7 årig i FDF og DUI ligesom henholdsvis , basunisten, bassisten og trompetisten i Royal Garden Jazzband.

Orkestret er et af de aller ældste traditionelle bands i Danmark. Startet i 1956 i Nykøbing Mors af den nuværende bassist. Efter nogle års pause har Royal Garden Jazzband spillet omkring 500 koncerter siden 1991 over hele landet, i Grønland, på Færøerne, i Sverige og to år i træk i Tyrkiet. Senest i september 2018.

Her blev bandet introduceret som det bedste og ældste, dansk boyband. Ikke helt forkert. Selv om gennemsnitsalderen er 77, er de seks musikere stadig i topform. De leverer både High Society, Ory’s Creole Trombone og Sidder På Et Værtshus og Nyboders Pris for nu at nævne yderpunkterne. Og selvfølgelig med Frank Pedersens sang i mange af numrene.

Royal Garden Jazzband: Fra venstre Bob Ekman, Faaborg, Frank Pedersen, Århus, Poul Helge Hansen, Odense, Svend Frandsen, Grenå, Per Nørbach, Odense og Flemming Seiersen, Ørsted.

Flere omtaler fra tidligere jobs

 
Du er her: Forside
www.royalgardenjazzband.dk