Anbefalinger

Det gik rigtig fint – den 3. marts på Odder Parkhotel

Der var stor tilfredshed og begejstring for Royal Garden Jazzband den 3. marts 2018 på Odder Parkhotel. Her fejrede Niels Jakobsen sin 70 års fødselsdag:
– Det gik absolut rigtig fint. Royal Garden jazzband kunne holde folk på dansegulvet. netop, hvad jeg håbede. Han spiller i øvrigt selv trompet i et big band i Randers.

Jazzklubben “Hva’ no do?”

Royal Garden Jazzband spillede til julefesten i jazzklubben “Hva’ no do?” i Hirtshals den 29. december 2017. Det var der stort tilfredshed med i det nordvestjyske. Formanden John Kongerslev, siger:
“Tusind tak for jeres indsats ved jazzklubbens julearrangement. Vi har efterfølgende fået meget positiv respons for arrangementet og ikke mindst for jeres hyggelige musik og optræden. Velkommen igen ved en anden lejlighed”

Dolphin Family Hotel, Alanya, Tyrkiet, koncerten med Royal Garden Jazzband den 27 september 2017 for 120 mennesker på hotellet:

Hoteldirektør Jan Ørum:
“Herlig jazzaften med Royal Garden Jazzband. Masser af glade danske gæster og en helt fantastisk, hyggelig stemning på Dolphin. Det bliver gentaget i uge 39 næste år”.

Lene Rothmann Andersen:
“En fantastisk fin aften med den skønneste mad og god musik”

Joan Anhøj:
“En rigtig kanon, dejlig aften”.

RGJ går til stålet med ildhu

Royal Garden Jazzband runder de 60 år. Vi lader det lige stå et øjeblik! Der findes utallige traditionelle jazzbands i Danmark. Desværre spiller de fleste meget løst. Mange gider ikke indøve de numre, som kræver man mødes og spiller sammen. Desuden virker det som om, de ellers mange udmærkede musikere rundt i landet har mistet gnisten.

Det gælder ikke Royal Garden Jazzband. Dette orkester går til stålet med samme ildhu, som da de var 18-20 år gamle, selv om de i dag er gennemsnitligt 74 år. Det er fornøjeligt og dejligt at høre på. Jeg ønsker bandet fortsat god vind. Der er mange kilometer i dem endnu!

Keep swinging
Steen Ovesen, København
Pensioneret trompetist

(med som musiker ved Royal Garden Jazzbands jubilæumskoncert den 26. august 2016 ved Kulturmødet i Nykøbing Mors)

Tre super-koncerter i Nykøbing

“Tak for tre super-koncerter på Kirketorvet i Nykøbing Mors. Det var simpelthen alle tiders. Vi glæder os allerede til Kulturmødet 2015. Håber, det lykkes, at få jer til staden igen”.
Kirsten Brask, Nykøbing Mors

Vellykket arrangement

“Vi taker jer, Royal Garden Jazzband, for et god og vellykket arrangement i Viborg. På trods af vejret (regn)af var der højt humør. Vi håber på bedre vejr næste gang”.
Tina Hougaard Larsen, Viborg Handel.

Held og lykke

”Det var en meget god oplevelse at være med på Ørsted Kro i går (lørdag den 15. februar 2014). Fine omgivelser, prima mad, dejligt ”personale” – og som sædvanligt – musik på 1. Klasse fra Royal Garden Jazzband. Ønsker held og lykke til både Ørsted Kro og de royale musikere. ”
Kærlig hilsen Preben Heide, Egå.

Musik, som man bliver glad i låget over

”Vi nød begge eftermiddagen på Ørsted Kro. Godt selskab, dejlig stemning, musik med Royal Garden Jazzband, som man ikke kan sidde stille til og bliver glad i låget over – og god kro-mad. Vi er imponerede over, hvad I kan sætte gang i. Det er flot og livsbekræftende at se og høre om”.
Marianne Egelund, Fulden syd for Århus.

Fantastisk koncert og stående ovationer

”Fantastisk koncert og stående ovationer til Royal Garden Jazzband og tak til Ørsted folke-ejede kro”.
Helle Colding Seiersen, Århus.

En fantastisk eftermiddag

”Tak for en fantastisk eftermiddag i lørdags til frokost-jazzen på Ørsted Kro med Royal Garden Jazzband”.
Dorte og Ernst Boye, Udbyhøj.


Helt overvældende godt

– Royal Garden Jazzband gjorde det bare helt overvældende godt (28.september 2013). I levede til fulde op til vores store forventninger til jer. Fantastisk som rytmegruppen gjorde det efter chock-meldingen om, at blæserne var over en time forsinket på grund af en trafikkø ved Vejle. Så vi ses igen.

Formand for Horsens Jazzklub, Erik Nørgaard


Festligt for de kongelige

– I gjorde dronningens og Prins Henriks karettur i Faaborg til en festlig oplevelse. Tak for det.

Borgmester i Faaborg, Hans Jørgensen


Lækker jazz

– Royal Garden Jazzband serverede lækker jazz og høstede fortjent bifald.

Århus Stiftstidende


Et brag af en koncert

– Det var et brag af en koncert. At holde stemningen helt i top og holde publikum fanget i tre timer. Det er bare klasse.

Flemming Jørgensen, Ringkøbing Jazzfestivals Venneforening


RGJ vil høste stor succes i fremtiden

Hej Royal Garden Jazzband

Tak for en stor og hyggelig jazzoplevelse den 18/5-13. I leverede varen og nåede langt ud over scenekanten. Der var godt humør og stor spilleglæde. Så tak for en god oplevelse. Vi håber at se og høre jer igen på et senere tidspunkt. Fortsæt i samme spor, og I vil høste stor succes i fremtiden.

Stor jazzhilsen.
Bjarke Thiessen. (Jazz i Kvarterhuset, Kolding)


Toppen er “live jazz”

For mig var toppen “live jazz”. Det er jo efterhånden rigtig mange år siden, jeg sidst har oplevet den rigtige stemning med god jazz, gode soloer, klapsalver og glade mennesker. Virkelig skønt. Skam, at de unge mennesker ikke rigtig bliver “tændt” på den glade musik.

Den første banjospiller i 50’erne i Royal Garden Jazzband, John Boesen.
– om privat arrangement i Grenå den 24.november 2012


Fantastisk gode spillere

Bl.a. disse to jazzentusiaster har fulgt Royal Garden Jazzband helt tilbage fra før bandets 50 års jubilæum i Nykøbing Mors, hvor den nuværende bassist startede det i 1956. Det er journalisterne Ann Nissen og Preben Heide. Så de har en langvarig og seriøs baggrund at bedømme os på. De var også på markedet på Stenalt lørdag den 8. september og skriver:

”Tak for en herlig dag på Stenalt. I er blevet fantastisk gode spillere. Det er ikke det samme orkester, som vi hørte for tre-fem år siden. Herfra skal der lyde stor applaus til jeres indsats”.


På Carlslund igen i 2013

Efter den succesfulde optræden af Royal Garden Jazzband på Restaurant Carlslund i Odense lørdag den 21. Juli 2012 skriver restauratøren, Henning Engstrøm:

Jeg vil meget gerne personligt, og på vegne af de mange gæster, sige hele bandet tusind tak for en rigtig god oplevelse ved, at have jer på besøg på Carlslund. Jeg kan godt garantere, at I er at finde på programmet i 2013 igen. Jeg glæder mig til igen at byde Royal Garden Jazzband velkommen på Carlslund.


Uge-Bladet, Skanderborg, den 19. juli 2012:

250 fik en byge af gode jazz numre

Forleden var der havnekoncert med “Royal Garden Jazzband” i Ry, og det bekræftede, at der ikke findes dårligt vejr, der findes blot dårlig påklædning.

De mere end 250 tilhørere til aftenenes havnekoncert var trofaste og kloge jazzentusiaster, der var udstyrret med regntøj, paraplyer og tykke trøjer, da vejrudsigten havde varslet regn. Og regnen kom i slutningen af koncerten, men publikum blev alligevel hængende for at høre den fremragende musik.

Det var iørefaldende jazz med numre som High Society, Ory’s Creole Trombone, Muscrat Ramble, Second Line, Bourbon Street Parade, Buddy Boldsens Blues, Basin Street Blues, Some Day You’ll Be Sorry og mange andre, leveret af de seks veloplagte musikere.

Jazzorkestret bestod af trommeslageren Olav B. Hansen, basunist Bob Ekman, trompetisten Poul Helge Hansen, klarinettisten Per Nørbach, pianisten Svend Frandsen og ikke mindst Flemming Seiersen på bassen. Orkestret leverede fremragende musik, som gjorde, at tilhørerne næsten glemte det triste vejr.
pcb.


Tak for dejlig musik i Havnepavillionnen
i Ry i onsdags (18. 7. 12)

Til Royal Garden Jazzband !

Tak for en rigtig dejlig koncert onsdag aften i Havnepavillionnen i Ry. Den sidste melodi I spillede passede perfekt til den langsomme tur hjem i silende regn.

Med venlig hilsen
Hanne Marie Olsen og Annemarie Elvø


Royal Garden Jazzband spillede
for andet år i træk for de royale

En tusindtallig skare oplevede Royal Garden Jazzband på Torvet i Faaborg den 6. juni 2012. Bandet spillede med stor succes for andet år i træk for dronningen og prins Henrik.
Det gjorde de kongeliges karettur igennem byen til en festlig oplevelse, som Faaborg-Midtfyns borgmester, Hans Jørgensen, her skriver:

Kære Flemming

Tak for jeres deltagelse i forbindelse med regent-besøget i Fåborg den 6. juni
Det var dejligt, at I ville spille på Torvet i forbindelse med Karetturen for Regentparret. Det gjordet turen til en festlig oplevelse.

Håber du vil formidle vores tak videre til de øvrige deltagere.

Med venlig hilsen

Hans Jørgensen
Borgmester
Se original-brevet

Mange rosende ord til Royal Garden Jazzband
for musik og underholdning

De seks musikere i Royal Garden Jazzband får heldigvis mange rosende ord og stort bifald for både den swingende musik og den humørfyldte sceneoptræden. Ikke mindst efter, at bandet har fået ny trompetist og sanger og ny basunist med.

Et af de smukkere eksempler er fra Susanne von Lowzow på Estruplund Gods ved Ørsted, efter orkestret var med til at fejre hendes fødselsdag:

“Tusind tak for en fantastisk underholdning i lørdags, pragtfuld musik – sikken en succes.
For mig og mine gæster var det Jer, der satte prikken over i’et på en dejlig dag.

Aldrig tidligere har jeg fået så mange dejlige reaktioner fra familie og venner oven på en fest – og alle nævner Jeres musik som det, der gjorde festen ekstra vellykket.
Håber, vi ses en anden gang. Enten her eller hos nogen af vores venner, som stod i kø for at få jeres kort.

Tusind, tusind tak – det kunne ikke være bedre”.

Fantastisk

“I var ude at spille den 14. august 2010 til vores bryllup.
Vi er glade for, at vi valgte jer.
Vi synes, I gjorde et fantastisk stykke arbejde.
TAK FOR DET.”

Venlig hilsen
Arvid Westergaard Hansen

Stor begejstring for
Royal Garden Jazzband

Uddrag fra Morsø Folkeblad den 24. september 2007 efter Royal Garden Jazzband havde spillet tre gange den 21. og 22. september på Restaurant Belle Epoque i Nykøbing Mors – under overskriften:

Til genhørte toner – af Knud Erik Nielsen
“Sikke en dag vi fik ud af det – toner og melodier, liv, glæde, munterhed og jam session fra for 50 år siden i den hedengangne Håndværkerforenings store sal – og i allerbedste traditionelle New Orleans stil for fuld hammer, udblæsning m.v. – helt utroligt, hvad de syv gamle plejehjemsaspiranter kunne frembringe af lydtryk og musikpræsens(!!)……

Vi bestemte på stedet, at indtil vi stiller træskoene, vil vi hvert år deltage i jam sessionerne med Royal Garden på Belle Epoque…

Til Flemming Seiersen og Co. og til værtsparret på Belle Epoque:
Tak for en pragtfuld lørdag eftermiddag: C’etait une tres belle epoque”… stod der altså i Morsø Folkeblad.

En uddybende forklaring
Og et par af tingene kræver nok lige en uddybende forklaring:

Royal Garden Jazzband blev startet i Nykøbing Mors i 1956 og var husorkester i den i landet største jazzklub, Royal Garden Jazz Club, med over 400 medlemmer i Håndværkerforeningen.

…og det med plejehjemsaspiranterne:
Undertegnede fortalte en historie fra en gang, bandet spillede på Tunø. Her spurgte en tilhører, hvilket plejehjem, vi da boede på. Han var sikker på, at vi nok var nødt til at bo sammen, da det kunne være svært for andre at skulle bo sammen med os for resten af livet!!!! Historien hentyder nok også til alderen blandt bandets medlemmer. Den ældste er 74 og den yngste 61.

Royal Garden Jazzband til Nykøbing hvert år
Og til sidst: Jo Royal Garden Jazzband skal spille hvert år på Restaurant Belle Epoque i august eller september – dato følger – en tradition, der startede med orkestrets 50 års jubilæum i 2006.

Flemming Seiersen

Publikum på Ærø Jazzfestival jublede

Der var jubel og bifald efter hver eneste solo ved alle fire koncerter, som Royal Garden Jazzband spillede på Ærø Jazzfestival i starten af august 2010. Publikum var ovenud begejstrede for musikken. Nogle af ordene lød:

– Fantastisk musik og sikke et humør.

– Man kan se, at I virkelig kan lide at spille og har det sjovt sammen.

– I skal komme til næste år igen.

– Vi har fulgt jer til alle fire koncerter. Det har været den bedste jazzoplevelse i mange år.

– Tre timer flyver bare af sted, når I spiller. Det er bare helt utroligt, som I kan.

– Her skulle I komme hver sommer – på Faaborg Havn

I strålende sol på havnen i Faaborg nød flere hundrede mennesker de tre timer med Royal Garden Jazzband den første lørdag i august. Både publikum og arrangøren, Cafe Heimdal, var oven ud begejstrede for musikken og underholdning. Så meget, så arrangementet skal gentages næste sommer.

Det var der også mange blandt publikum, der ønskede. Det samme gør arrangøren som nævnt. Mange og store var superlativerne. Publikum var med hele vejen i de tre timer i den bagende sol. En dejlig oplevelse for både de mange gæster og de seks musikere. Vi kommer gerne igen.

 
Du er her: ForsideAnbefalinger
www.royalgardenjazzband.dk