Billeder før 2012

Royal Garden Jazzband, Varberg Sverige – juli 2011

Dette billede kan downloades i stor størrelse ved at klikke på det

 

Royal Garden Jazzband – maj 2011

Dette billede kan downloades i stor størrelse ved at klikke på det

Royal Garden Jazzband leverer musik til de kongelige. Her ved kongeskibet Dannebrog på Grenå Havn den 23. maj 2011

 

Royal Garden Jazzband – april 2011

Dette billede kan downloades i stor størrelse ved at klikke på det

Royal Garden Jazzband spillede for første gang i Fredericia Jazzklub i Det Bruunske Pakhus påskelørdag den 23. april. Trods et meget flot sommervejr var der så godt som fuldt hus i det stemningsfyldte lokale i det gamle pakhus, og humøret var højt.

 


Royal Garden Jazzband har i flere år spillet på Faaborg Havn – her i 2011 – den første lørdag i august. Der er altid mange mennesker og både i havnen ved denne lejlighed.

 


Tre år i træk har Royal Garden Jazzband spillet med stor succes på Ærø Jazzfestival. Ikke mindst koncerterne i den gamle værftshal på havnen i Ærøskøbing har været et tilløbsstykke.

 


BILLEDER HERUNDER MÅ IKKE BRUGES TIL PRESSEBRUG.
BILLEDERNE VISER DE FORSKELLIGE BESÆTNINGER GENNEM TIDEN, OG ALTSÅ IKKE BESÆTNINGEN I DAG.

 

Royal Garden Jazzband før sommeren 2009


En af dansk jazz’ nestorer, basunisten og sangeren i Royal Garden Jazzband, Jørgen Rosschou fra Bogense, fortæller “de unge” om, den gang han startede som jazzmusiker i 1948. Derefter følger sangeren og kornettisten Edvard Bruun fra Vesthimmerland, klarinettisten Per Nørbach, Odense, pianisten Svend Frandsen, Grenå, trommeslageren Olav B. Hansen, Faaborg og bassisten Flemming Seiersen, Ørsted.

 

Royal Garden Jazzband 2008

 

Flot kirkekoncert som åbning
af Østersøjazz Festival i Nexø

For første gang gennemførte Royal Garden Jazzband en koncert i en kirke som åbning af den 3-dages internationale Østersøjazz Festival i Nexø den 24. juli 2008. Det blev en stor oplevelse både for tilhørerne i den fyldte kirke og for orkestret selv.

 

Succes med Royal Garden Jazzband i Jazzsmedien i Varde


Der var fuldt hus i Jazzsmedien i de tre timer, Royal Garden Jazzband spillede i den velegnede koncertsal på det gamle stålværk.

 

Royal Garden Jazzband 1992-2008


Jazzklubben Jazz Horse i Horsens i 2008 med fra venstre Svend Frandsen, Olav B. Hansen, Dennis Christiansen, Kai Verdelin, Jørgen Rosschou og ikke med i billedet, Flemming Seiersen.

 

 
Du er her: ForsideGalleriBilleder før 2012
www.royalgardenjazzband.dk