Fire koncerter i varmen i Tyrkiet

Royal Garden Jazzband spillede i alt fire koncerter under de varme himmelstrøg i Tyrkiet. Hver fredag mødes mange danskere til frokost på Dolphin Family Hotel. Samlingspunktet for mange af dem er en træblok, som de slår søm i og får sig en god frokost. Fredag den 21. september 2018 skete det til festlig jazzmusik.

 
Et rigtigt strandhotel 10 meter fra vandkanten

Søndag den 23. september gjaldt det strandhotellet ”En Vie Beach”. Her passer betegnelsen strandhotel om nogen steder perfekt. Kun 10 meter fra vandkanten var der champagne-brunch med ikke mindre end 250 gæster. Champagnen flød, humøret var højt, og der blev sunget og danset til Royal Garden Jazzbands musik. Som sædvanligt var ikke mindst orkestrets trommeslager og sanger, Frank Pedersen, med til at sætte stemningen i vejret.

Sild, frikadeller, øl og snaps

Mandag den 24. september var der sild, frikadeller, kartoffelsalat, øl og snaps på bordet under parasollerne på Dolphin Family Hotel i de tidligere nævnte 38 graders varme. Temperaturen generede dog ikke nogen – bortset fra jazzmusikerne. De drak for en gangs skyld mere vand en øl.

Tæt kontakt med publikum

Til gengæld var det mere behageligt – temperaturmæssigt – til Royal Garden Jazzbands afsluttende aften-koncert onsdag den 26. september i hotellets Secret Garden. Også her masser af danske fans, som vi fik en hyggelig snak med i pauserne. Dejligt at være tæt på et publikum, der virkelig værdsætter den traditionelle jazz med mange over 100 år gamle, originale numre fra New Orleans – tilsat lidt dansk som f.eks. ”Sidder på et værtshus” og ”Nyboders Pris”.

 
Tid til afslapning og gæstespil

Og så var der indimellem jo også tid til afslapning. Både på Dolphin Family Hotel og på fortovs-restauranten ”Viking”. Her spiller og synger den fremragende amerikanske musiker, Donald Richard, hver tirsdag aften. Jazz, rock og alle mulige andre genrer på trompet, violin og guitar. Måske får vi ham til Danmark. Hvem ved. Denne tirsdag på ”Viking” var det med gæsteoptræden af to af musikerne fra Royal Garden Jazzband. Vores sanger og trommeslager, Frank Pedersen, og vores trompetist Poul Helge Hansen henholdsvis sang og spillede med til stor jubel for de mange gæster. Det var herligt.

Se billederne herunder fra denne begivenhed. Først fra gæsteoptræden på ”Viking” og derefter to af vores meget trofaste fans, Kirsten og Niels Hansen fra Gjellerup ved Herning. Bagerst vores klarinettist Per Nørbach.

 

 


← Alle Nyheder

Du er her: ForsideNyhederFire koncerter i varmen i Tyrkiet
www.royalgardenjazzband.dk