Første frokostjazz en  stor succes

Første frokostjazz på Mors en  stor succes – Mere end udsolgt
Der var mere end udsolgt, og der måtte laves venteliste. Flere gik desværre forgæves og måtte afvises ved indgangen til det første frokost-jazz-arrangement i Royal Garden Jazzklub Mors lørdag den 6. februar. Successen var altså hjemme med en fyldt Støberi-sal på Biblioteket med masser af glade mennesker. Bedre kunne det ikke være.

IMG_0013-hg
 
Det nydannede husorkester debuterede. Det gjorde de rigtig godt. Grundstammen er en tre-mands rytmegruppe. Rud Kjems (klaver), Holger Riis-Vestergaard (bas) og John Tousig (trommer). Alle fra den glade jazz-tid i Nykøbing i 60’erne, og alle har spillet i Royal Garden Jazzmen – også i 60’erne. Det senere og også særdeles nuværende Royal Garden Jazzband. Husorkestret havde to blæsere med, trompet og tenorsax/klarinet. Rigtig god og stemningsskabende musik med de traditionelle jazznumre.
 
Støberi-salen på 2. sal i det gamle jernstøberi er velegnet til sådan et arrangement med god akustik og plads til at spise. Maden var også i top. To slags kød, stegte kartofler, salat og sovs. det hele for kun 75 kr. Jo, det lover godt for fremtiden for den nystartede eller måske rettere genopstandne jazzklub i Nykøbing.
 
– Vi er meget tilfredse med den store tilslutning. Folk var glade og stemningen fin. Og to par vovede sig ud på dansegulvet foran orkestret. Det bliver måske til flere næste gang, siger formanden for jazzklubben, Niels Viggo Jensen.
 
Og næste gang er fredag den 4. marts med Vestre Jazzværk (www.vestre-jazzvaerk.com) på Musikværket, Gasværksvej 60, 7900 Nykøbing Mors. Der er noget at glæde sig til.
 
Billetbestilling: se hjemmesiden www.jazzklubmors.dk

 

 


← Alle Nyheder

Du er her: ForsideNyhederFørste frokostjazz en  stor succes
www.royalgardenjazzband.dk