Klarinettisten i Royal Garden Jazzband er død

Klarinettisten i Royal Garden Jazzband, Per Nørbach, Odense, er død, 71 år. Han var en af de fremtrædende musikere i front. Per Nørbach var med til at genstarte Royal Garden Jazzband i 1991. Han vil blive husket som en fantastisk god musiker og som en rigtig god ven.

Per Nørbach spillede jazz siden 1963 i en række forskellige sammenhænge. Året efter genstarten af Royal garden Jazzband i 1991 blev han medlem af Odense Banden, som han spillede med tre gange i New Orleans. Inden da spillede han i det hedengangne fynske Lassens Jazzkalas sammen med den nuværende bassist i Royal Garden Jazzband, Flemming Seiersen, og den mangeårige trommeslager, Olav B. Hansen.

Desuden var Per Nørbach en anerkendt arkitekt i Kr. Isagers Tegnestue i Odense. Har var han bl.a. med til at ombygge Brandts Klædefabrik til et Kulturhus og Kvægtorvet i Odense til TV2. Han har skrevet en række værker om det gamle Odense og arkitekturen her.

Per Nørbach bisættes fredag den 3. januar kl. 14.00 fra Tornbjerg Kirke, Skærmhatten 1, 5220 Odense SØ. Her vil musikalske venner fra Odense Banden og Royal Garden Jazzband spille.

 

 


← Alle Nyheder

Du er her: ForsideNyhederKlarinettisten i Royal Garden Jazzband er død
www.royalgardenjazzband.dk