RGJ til Kulturmødet på Mors i 3 dage

Succesen var stor til Kulturmødet sidste år, da Royal Garden Jazzband spilled i alt tre koncerter på den store scene midt i byen. Som en af de trofaste tilhørere, Kirsten Brask, skrev efter Kulturmødet til vores hjemmeside:

“Tak for tre superkoncerter på Kirketorvet i Nykøbing Mors. Det var simpelthen alle tiders. Vi glæder os allerede til Kulturmødet 2015. Håber, det lykkes at få jer til staden igen”.

Koncerter på Musikværket og på Kirketorvet
Og det er lykkes. Royal Garden Jazzband er med fra torsdag den 20. august til og med lørdag den 22. august. Foreløbig er der planlagt to koncerter. Den ene på Musikværket – centrum for Kulturmødet – fredag den 21. august fra kl. 20.30 til 22.00. Den anden på Kirketorvet lørdag den 22. august kl. 10.00 – 12.00. Der kommer flere koncerter på programmet, efterhånden som vi nærmer os det stort anlagte kulturmøde. Sidste år var der omkring 10.000 gæster.

Kulturmødet startskuddet til jazzklubbens genopståen
Og netop Kulturmødet sidste år blev startskuddet til den gamle jazzklubs genopståen i Nykøbing Mors. Fra scenen på Kirketorvet og i Morsø Folkeblad opfordrede den eneste tilbageværende i Royal Garden Jazzband fra 50’erne, Flemming Seiersen, de jazzinteresserede til at genstarte Royal Garden Jazzklub. Det skete så den 30. maj i år, og klubben har allerede nu 160 medlemmer. Læs mere om det under rubrikken “Royal Garden Jazzklub” her på forsiden.

 

 


← Alle Nyheder

Du er her: ForsideNyhederRGJ til Kulturmødet på Mors i 3 dage
www.royalgardenjazzband.dk