Is this email not displaying correctly? View it in your browser
rgj-header-0712-hg

Et af Danmarks ældste jazzorkestre med over 60 år på bagen – ROYAL GARDEN JAZZBAND – ønsker en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

 

Her øver vi os på nogle julenumre til en julefest i Hirtshals Jazzklub fredag den 29. december. Julefesten på en af årets allersidste dage bliver afslutningen på et begivenhedsrigt år med 12 koncerter og arrangementer i ind- og udland. Udlandet var i Alanya i Tyrkiet. En fin oplevelse både for os og de mange tilhørere. Vi er igen på plakaten der på Dolphin Hotel – DET KAN ANBEFALES – i 2018. Foreløbig den 25. og 27. september og antagelig en koncert ved en jazzfestival ugen før i den samme by. I sammen måned spiller vi i Djurslands Jazzklub lørdag den 1. september og om aftenen til den årlige fest på Gjerrild Nordstrands store campingplads. Også et samarbejde med jazzklubben. Flere engagementer er på vej i det nye år. Det kan være vi ses.

Royal Garden Jazzband har i de seneste 25 år spillet 400-500 koncerter over hele landet og i udlandet. Vi spiller i jazzklubber, til byfester, til private fester og en række andre arrangementer. Repertoiret tilpasses til lejligheden. De gamle drenge kommer virkelig ud over scenekanten og kan sætte gang i både små – og store forsamlinger. Ikke mindst takket være vores “nye” eminente sanger og trommeslager, Frank Pedersen, Århus. Han er en legende i det århusianske jazzliv gennem et par generationer og er bl.a. kendt fra Arosia Jazzband, St. Pouls Bigband, Harmoniorkestret Tonica og en række andre sammenhænge.

Mange jazz-hilsner fra

Royal Garden Jazzband
Flemming Seiersen – orkesterleder
www.royalgardenjazzband.dk
Telf. 40 16 91 22

BEMÆRK: Du kan ikke svare/kontakte os via denne mail.
Benyt venligst i stedet kontaktoplysningerne på www.royalgardenjazzband.dk.
Royal Garden Jazzband, Hevringvej 7, 8950 Ørsted – T: +45 4016 9122

Unsubscribe from this list.